skip to Main Content

Wilt u een nieuwe motortrailer kopen? Kom dan zeker eens langs bij Aanhangwagens Louben te rondpunt Wommelgem / Wijnegem (nabij Antwerpen).

Sinds 1967 staan wij garant voor een goede service en kwaliteit als het gaat over verkoop, verhuur, herstellingen en maatwerk van motortrailers.

Wij verkopen de grote bekende topmerken zoals Saris, AnssemsHulco, Ebeco Walltrailers maar ook de oersterke BCW aanhangwagens.
Ons aanbod gaat van een kleine enkelasser tot een zware machinetransporter.

Indien mogelijk vragen wij u om hiervoor eens langs te komen. Zo kan u onze aanhangwagens in stock, of gelijkaardige modellen eens van dichtbij komen bekijken. Zo heeft u een beter beeld van de kwaliteit, de mogelijkheden, accessoires,… en kunnen wij u beter van dienst zijn.

Motortrailer BCW foto zijaanzicht 31-08-2019
Motortrailer kopen? Bekijk eens ons superieur model.

Wij verkopen slechts 1 model van motortrailer, dit omdat deze motortrailer superieur is tegenover zijn concurrentie.

Deze motortrailer heeft een speciaal verlaagd chassis, dit maakt niet alleen het oprijden met de motor op de motortrailer heel gemakkelijk maar ook heel veilig omdat je gewoon naast je motor kan meewandelen.
(bij hogere laadvloerhoogtes komt het zwaartepunt van de motor te hoog waardoor 1 persoon deze niet kan tegenhouden moest de motor kantelen).
De lage laadvloerhoogte zorgt ook voor een laag zwaartepunt waardoor de motortrailer een ideaal rijgedrag heeft (ook op de autosnelweg ).

Je kan eenders welk moment kiezen om 1 of 2 motoren te vervoeren.
Bij 2 motoren neem je natuurlijk de 2 uiterste goten. Maar bij 1 motor is het belangrijk dat je de middelste goot neemt, omdat het zwaartepunt in het midden moet zijn om omkantelen van gans de trailer te voorkomen.

Deze motortrailer is een must have voor elke motorliefhebber !

Kan volledig op maat gemaakt worden !

Back To Top